Παραίτηση Ανδρέα Μαζαράκη-Νίκη όπαδων και παικτών του Αστέρα
Friday, 01 May 2015 00:00

Με αφορμή την κατάπτυστη ανακοίνωση του (πρώην πλέον) προέδρου του Αστέρα Εξαρχείων κ. Ανδρέα Μαζαράκη μεγάλη μερίδα παικτών και οπαδών (άτομα που έχουμε κάνει τον Αστέρα κομμάτι της καθημερινότητας μας)  πιέσαμε για την άμεση παραίτηση του με στόχο να περάσει η διαχείριση της ομάδας αποκλειστικά στα χέρια της Συνέλευσης (στην οποία συμμετέχουμε φίλοι και παίκτες του Αστέρα) και η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί αποκλειστικά στις βάσεις της αυτοοργάνωσης.

Σήμερα με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε την παραίτηση του κ. Μαζαράκη και ξεκινάμε να γράψουμε όλοι μαζί ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του Αστέρα μας και να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2005 , να γίνει δηλαδή ο Αστέρας ) αυτοοργανωμένο σωματείο χωρίς παράγοντες , φράγκα και όλα τα υπόλοιπα που μας κάνουν να ξεχνάμε πως στην τελική το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι!

Σε πρώτη φάση καλούμε τους πάντες να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα μας αύριο στις 17.00 στο γήπεδο Ορυζομύλων στον αγώνα με τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας και φυσικά να παρευρεθούν στην ανοιχτή σε όλους συνέλευση του Αστέρα την Τετάρτη στις 20:00 στα Εξάρχεια ( Τσαμαδού 10).

(Παραίτηση pdf)