Σε τροχιά τίτλου ο Αστέρας Εξαρχείων
Tuesday, 26 January 2016 00:00

Με το δεξί ο Αστέρας Εξαρχείων στο β' γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Εξαρχείων επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία επικρατώντας του Αγ. Δημητρίου με το πτωχό, πλην τίμιο, 1 - 0. Το τελικό σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο ά ημίχρονο με την ένταση και το πάθος να παραμένουν αμείωτα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι, στο πλαίσιο της ανεστραμμένης πραγματικότητας της επετείου "ένας χρόνος Αριστερά" μετά τρίτου μνημονίου, η Αστεράρα μας παρέμεινε σε τροχιά τίτλου επικυρώνοντας έμπρακτα το "ένας άλλος βαθμολογικός πίνακας είναι εφικτός".

Φίλες και φίλες της ομάδας μας. Η ιδιότητα του "νομά" φαίνεται σιγά σιγά να παραχωρεί τη θέση της σε αυτή του "πολίτη". Αν και αυτή η μετάλλαξη δεν μπορεί να μας χαροποιεί ιδιαίτερα, "νομάς όσο θέλετε πολίτης ποτέ" παραφράζοντας ένα κείμενο από τον Δεκέμβρη του '08, είναι αλήθεια πως αναζητούμε το ποδοσφαιρικό αίθριο που θα είναι το "σπίτι" μας. Γαλάτσι, Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Χαλάνδρι και όπου αλλού βάλει ο νου σας "βαραίνουν" τα πόδια της ομάδας σε μια συγκυρία μάλιστα, που ελέω πρωταθλητισμού η "ξεκούραση" είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Είμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η θρυλική Foxhole Arena, κατά το πιο λαϊκό Αλεπότρυπα, στην οποία έχουν γραφτεί με ανεξίτηλους τόνους βύνης και λυκίσκου οι πιο θαμπές σελίδες της ιστορίας της ομαδάρας μας, φαίνεται ότι ανοίγει ξανά της πύλες της. Όχι άμεσα αλλά πολύ σύντομα. Μέχρι τότε όμως και επειδή "κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά", ο δρόμος προς την κορυφή περνάει από το Καλαμάκι....